Προτιμήσεις cookies

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Μια βόλτα στο Πάρκο της Παύλιανης

Οι ομορφιές της Ελλάδας είναι ατελείωτες και όλοι έχουμε ξεχωρίσει ένα μέρος που θα θέλαμε να περάσουμε τις πιο αξέχαστες διακοπές του καλοκαιριού μας.

Αξίζει όμως να "κλέψουμε" μια μέρα (ή περισσότερες) από τις παραθαλάσσιες απολαύσεις για να επισκεφθούμε το πάρκο αναψυχής στην Παύλιανη. Εκεί θα βρείτε μονοπάτια για πεζοπορία που πραγματικά θα σας αφήσουν άφωνους. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν διακοσμήσει με πολύ γούστο αλλά και χιούμορ τις διαδρομές και ειδικά το ευκολότερο μονοπάτι όπου θα βρείτε πολλά σημεία-στάσεις για παιχνίδι, άσκηση και χαλάρωση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι Παύλιανη μας έχει κερδίσει και θα την επισκεφτούμε ξανά πολύ σύντομα!

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ένα πολύ μικρό δείγμα του τι θα συναντήσετε κατά την επίσκεψή σας.

Και το χωριό της Παύλιανης -όπου σίγουρα θα επισκεφθείτε για φαγητό μετά την πεζοπορία σας- θα δείτε ότι ακολουθεί το ύφος του πάρκου, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε...

Η Παύλιανη είναι ορεινό χωριό του νομού Φθιώτιδας. Βρίσκεται μέσα σε πυκνό ελατοδάσος και σήμερα είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη τουριστικά. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.040 μέτρων στις πλαγιές της Οίτης και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του νομού Φθιώτιδας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο Τεύχος 8 του περιοδικού μας και εδώ.

ΕΠΑΝΩ