Προτιμήσεις cookies

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Λίγα λόγια για το περιοδικό

Η ευαισθητοποίηση για το πράσινο έρχεται σήμερα,
μετά από χρόνια αδιαφορίας, στο προσκήνιο.

Tο φαινόμενο του θερμοκηπίου, η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, οι ευρύτερες κλιματικές αλλαγές χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου, μας καλούν σε ενεργή ευαισθητοποίηση... Αφορμή για την έκδοση αυτού του περιοδικού στάθηκε το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των σύγχρονων πολιτών να ασχοληθούν με τα δώρα της φύσης. Αιτία, η αγάπη και η πολυετής ενασχόληση μας με τα θέματα κήπου.

Το περιοδικό αυτό είναι ένας χρηστικός, συλλεκτικός οδηγός για τις καλλιέργειες, τη διαμόρφωση των κήπων και τωνυπαίθριων-ημιυπαίθριων χώρων, την εξοικονόμηση και αποδοτικότερη χρήση ενέργειας και χρήματος στη συναρπαστική και απολαυστική περιπέτεια, που ονομάζεται ενασχόληση με το πράσινο!

Ένα χρηστικό, συλλεκτικό εγχειρίδιο για καθέναν από εμάς, που νοιάζεται να μεταμορφώσει τη βεράντα και το εσωτερικό του σπιτιού του στο δικό του παράδεισο.

Σκοπός μας είναι να γνωρίσουμε από κοντά τη φύση, να θαυμάσουμε και να γευτούμε τους καρπούς και τα δώρα της. Να την αγκαλιάσουμε για πρώτη φορά εμείς!

Και με την έκδοση αυτή θα επιχειρήσουμε τη γνωριμία και εξοικείωση των αναγνωστών μας με τα μυστικά του κήπου! Γιατί φύση σημαίνει ισορροπία και ευεξία.

Γιατί φύση σημαίνει ζωή!

Δείτε δείγμα του περιοδικού

"Ο Κήπος & το Σπίτι"ΕΠΑΝΩ